Bergverksingeniør til tjeneste

1. juni ble Kim Ulriksen en del av Concil-laget.
– Bergverksingeniører er en sjelden vare og med Kim på plass kan vi nå tilby alt fra landmåling og terrengmodellering til fjellsikring og arbeid med reguleringsplaner, sier daglig leder Richard Ulriksen.

Det siste året har Kim Ulriksen sjonglert familieliv, studier og jobb i en hektisk hverdag. Med 18 års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen før ingeniørstudiene, er det en erfaren bygningsmann som nå har flyttet inn.

– Det er gledelig å kunne tilføre Concil nye tjenester og kompetanseområder. Jeg trives med å få være en fast del av en fremoverlent bedrift med unge topp motiverte ansatte i et marked hvor vi har mye å bidra med.

– Kim tilfører oss kunnskap på områder vi ønsker å satse på, og han har med seg kompetanse som utfyller det vi allerede har på en god måte, oppsummerer Richard.

——-

Nye tjenester vi nå kan bidra med:
– Landmåling
– Reguleringsarbeid
– Terrengmodellering og masseberegning
– Bergmekanikk
– Gruve- og tunneldrift.

Kontakt oss

Teknologiveien 12, 8517 Narvik

+47 48 36 90 92

richard@concil.no