Leder ombyggingen av 17 000 m2

Narvikterminalen ga pangstart på 2023 – leder ombyggingen av 17000 m2
– Man kan trygt si at 2023 har startet med et pang, sier eier og daglig leder Richard Ulriksen.
nyåret gikk han og kollegaene Vidar Langås og Tore Dalbu Johansen i gang med å lede et omfattede ombyggingsarbeid på det snaut 17.000 kvadratmeter store «Rema-lageret» på Narvikterminalen.
– Stramme tidsfrister gjør arbeidet intensivt, men spennende og lærerikt, beskriver Ulriksen.
Han forteller at mye skal være ferdig og overlevert allerede i mars, mens resten skal stå klart i løpet av juni. Med mange aktører og forholde seg til og åtte separate budsjetter som skal følges opp i prosjektet, er det nok å holde styr på.
– Kort oppsummert ivaretar vi byggherres samlede interesse i hele ombyggingsprosessen hvor Remas tidligere lager nå skal tilpasses flere nye leietakere,
Vår rolle i prosjektet er sammensatt. Vi er både byggherreombud, byggeleder og prosjektleder, beskriver byggingeniør Vidar Langås.
Han forteller om et godt samarbeidsklima ute på byggeplass, og beskriver en prosess hvor de sammen med de øvrige involverte ukentlig må løse større og mindre utfordringer ute på byggeplass.
– Dette er et prosjekt hvor noen av løsningene blir til mens vi går. Da er det både viktig og godt å erfare at vi alle samarbeider godt, konstaterer Långås.
Ombyggingen av det gamle Rema-lageret er i areal Concils største så langt, og er et av de større bidragene som sørger for en velfylt ordrebok ut hele 2023.

Kontakt oss

Teknologiveien 12, 8517 Narvik

+47 76 97 77 00

concil@concil.no