Portfolio

Ny ingeniør på laget

Ny ingeniør på laget

Ingeniør med bøttevis av tømrererfaring
Det har ikke gått mer enn noen måneder siden han bykset fra skolebenken på UiT og rett inn i prosjektlederstilling hos oss. Med 20 år som tømrer i handbagasjen, har vår nyutdannede bygningsingeniør likevel kommet raskt og godt i gang med oppgavene hos oss.

Narvikterminalen

Narvikterminalen

Narvikterminalen ga pangstart på 2023
– leder ombyggingen av 17000 m2

Ny avdelingsleder – Areal og samfunn

Ny avdelingsleder – Areal og samfunn

Preben Sommer er blitt ansatt hos oss som avdelingsleder for Areal og Samfunn.
Han har allerede rukket å være med på å utvikle tre reguleringsplaner, og allerede går planavdelingen så godt at vi ser oss nødt til å utvide. – Nå er vi på det stadiet at vi har fått inn så mye arbeid at vi må ansette en til, sier den ferske avdelingslederen.
-Man er jo veldig heldig at man har fått muligheten til å være med på utviklingen av selve avdelingen her. Det i seg selv er jo en liten drøm. Det er ikke alle som får muligheten til det heller, sier Sommer.

Nytt samarbeid med Anima Arkitekter

Nytt samarbeid med Anima Arkitekter

Gjennom vårt tette samarbeid med Anima Arkitekter og Kristin Johnsen har vi nå fått mulighet til å yte enda mer i flere deler av dine prosjekter.
Vi kan nå også sørge for at det arkitektoniske i ditt prosjekt blir profesjonelt utført og fulgt opp av dedikerte personer med lidenskap for sitt fagområde.

Bergverksingeniør til tjeneste

Bergverksingeniør til tjeneste

Nye tjenester vi kan bidra med:
– Landmåling
– Reguleringsarbeid
– Terrengmodellering og masseberegning
– Bergmekanikk
– Gruve- og tunneldrift.

Ny ingeniør på laget

Ny ingeniør på laget

– Jeg opplever å ha kommet på et lag som fungerer veldig godt, og som har fokus på både trivsel og faglig progresjon. Ordreboka inneholder en spennende bredde av oppdrag og utfordringer som garantert vil bidra til å utvikle både hver enkelt av oss, og laget som helhet, proklamerer han.

Kontakt oss